[lvs-users] LVS and stale connections

Malcolm Turnbull malcolm at loadbalancer.org
Tue Mar 31 15:13:56 BST 2009


I've never heard of this being a problem? 1000 doesn't sound like a lot of
stale connections?
Is their some more info on this?

I have customers doing 50K conns/second with no problems.




2009/3/31 <jason.faulkner at mailtrust.com>

> -----Original Message-----
> From: "Fabio Coatti" <cova at ferrara.linux.it>
> Sent: Tuesday, March 31, 2009 8:08am
> To: lvs-users at linuxvirtualserver.org
> Subject: [lvs-users] LVS and stale connections
>
> >say, after reboot a couple (out of five) of servers shows with ipvsadm -L
> more
> >than 1000 connections (and all of those are fake, as the Rservers have
> been
> >rebooted) and ipvs doesn't pass any new connection until the count lowers
> >enough and only 3 servers are actually working.
>
>
> We've seen this problem too; the only way I've found to clear that counter
> is to pull a server from rotation and leave it pulled for 15-30 minutes.
>
> --
> Jason Faulkner
> Linux Systems Engineer
> Mailtrust, a division of Rackspace
>
>
>
>
>
> _______________________________________________
> Please read the documentation before posting - it's available at:
> http://www.linuxvirtualserver.org/
>
> LinuxVirtualServer.org mailing list - lvs-users at LinuxVirtualServer.org
> Send requests to lvs-users-request at LinuxVirtualServer.org
> or go to http://lists.graemef.net/mailman/listinfo/lvs-users
>



-- 
Regards,

Malcolm Turnbull.

Loadbalancer.org Ltd.
Phone: +44 (0)870 443 8779
http://www.loadbalancer.org/



More information about the lvs-users mailing list