[lvs-users] Https not working with ldirectord only http working

Sal Lvs sal_lvs at yahoo.com
Fri Apr 1 18:22:24 BST 2011


Is there some component that could possibly be missing from my ldirectord 
installation that allows it to verify the ssl connections? It doesn't make sense 
that port 80 works just fine, and port 443, is becoming quiescent. 





________________________________
From: Graeme Fowler <graeme at graemef.net>
To: LinuxVirtualServer.org users mailing list. 
<lvs-users at linuxvirtualserver.org>
Sent: Fri, April 1, 2011 11:26:45 AM
Subject: Re: [lvs-users] Https not working with ldirectord only http working

On Fri, 2011-04-01 at 08:19 -0700, Sal Lvs wrote:
> [root at vml-pgplb ~]# ipvsadm -Ln
> IP Virtual Server version 1.2.1 (size=4096)
> Prot LocalAddress:Port Scheduler Flags
>   -> RemoteAddress:Port           Forward Weight ActiveConn InActConn
> TCP  152.16.195.204:443 rr persistent 300 mask 255.255.255.0
>   -> 152.16.195.187:443           Route   0      0          0        

There's the problem. The weight is zero, which means ldirectord has set
it quiescent.

In turn that means the test ldirectord carried out failed. Why?

Graeme


_______________________________________________
Please read the documentation before posting - it's available at:
http://www.linuxvirtualserver.org/

LinuxVirtualServer.org mailing list - lvs-users at LinuxVirtualServer.org
Send requests to lvs-users-request at LinuxVirtualServer.org
or go to http://lists.graemef.net/mailman/listinfo/lvs-users



More information about the lvs-users mailing list